Wickey

Wickey logo

Leikkikeskustehdas

Ilmainen toimitus vähintään 50,00 € ostoksista*


Putoamissuojat ja ankkurit

Laskeva

 • Kulma-ankkuri/ tolppa-ankkuri

  Tulisinkitty. Erittäin vakaa

  Normaali hinta: 34,95 €

  Special Price 25,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Safety-maa-ankkuri

  Leikkikeskuksille ja keinuille

  Normaali hinta: 18,95 €

  Special Price 15,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Perusankkuri ja ruuvi

  Leikkikeskuksille ja keinuille

  Normaali hinta: 11,95 €

  Special Price 9,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Wickey PRO kulma-ankkuri (2x sarja)

  Pylväsankkuri julkisten leikkipaikkojen kiinnittämiseen

  Normaali hinta: 84,95 €

  Special Price 69,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Kumimatto 50x50x2,5 cm

  Turvamatto leikkikeskuksille ja keinuille

  Normaali hinta: 35,95 €

  Special Price 27,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Putoamissuoja 50x50x4,5 cm

  Turvamatto leikkikeskuksille ja keinuille

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 31,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Kumimatto 50x50x4,5 cm, sis. kiinnitystapit

  Turvamatto leikkikeskuksille ja keinuille

  Normaali hinta: 43,95 €

  Special Price 32,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Katekangas 200x200 cm

  Estää juurien ja matojen pääsyn hiekkalaatikkoon

  Normaali hinta: 21,95 €

  Special Price 15,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Katekangas 250x250 cm

  Estää juurien ja matojen pääsyn hiekkalaatikkoon

  Normaali hinta: 23,95 €

  Special Price 17,95 €

  Sis. alv:n 24%
 • Katekangas 320x320 cm

  Estää juurien ja matojen pääsyn hiekkalaatikkoon

  Normaali hinta: 37,95 €

  Special Price 25,95 €

  Sis. alv:n 24%
Laskeva

Putoamissuoja & ankkuri yksityispihoille ja yleisille leikkipaikoille

Lapsesi turvallisuus on Wickeyn korkein prioriteetti. Yhtä tärkeää on leikkikeskuksen tai keinun oikea ankkurointi maahan. Kiipeilytorni on vakaa ja turvallinen vasta sitten, kun se on kiinnitetty oikein. Siksi suosittelemme kiinnittämään kiipeilytornin turva-ankkureilla. Wickeyn verkkokaupasta löydät sopivat ankkurit kaiken tyyppisille leikkikeskuksille ja keinuille sekä putoamissuojamatot yksityispihoille ja julkisille leikkikentille.

Ankkuri - Leikkikeskuksen turvallinen pystyttäminen

Tilaa suoraan Wickeyltä leikkivälineen pystyttämistä varten ankkurit keinuille, leikkikeskuksille, rekkitangoille ja kiipeilyseinille. Voit valita klassisen maa-ankkurin, kulma-ankkurin tai perusankkurin. Se, mikä turva-ankkuri mihinkin leikkivälineeseen sopii, riippuu tolppien tyypistä ja pihan maaperästä.

Wickeyn suosituin malli on kulma-ankkuri, jota nimitetään myös tolppa-ankkuriksi. Tulisinkitty betonilla kiinnitettävä ankkuri on erittäin vakaa. Se sopii kaikkiin leikkikeskuksiin, puumajoihin, keinuihin ja kiipeilytelineisiin, joissa on hiekkalaatikkotai pelkkään leikkitaloon. Ankkurit asennetaan puutolppien sisäsivulle. Äärimmäisen säänkestäviä kulma-ankkureita voidaan käyttää eri kokoisissa tolpissa.

Vinkki: Varmista leikkikeskusta tai keinurunkoa pystyttäessäsi, että maa-ankkurit ja kulma-ankkurit kiinnitetään betonilla pihamaahan. Betonin pitää kuivua tietyn aikaa, jotta se kantaa täysin.

Ruuvillinen perusankkuri on hyvin helppo asentaa, ja se on tarkoitettu vinoille tikkaille ja kiipeilyseinille. Asennus on nopea: Kierrä maahan haluamaasi paikkaan, kiinnitä tolpat, ja ankkurointi on valmis. Voit myös kiinnittää ankkurit betonilla – siten leikkiväline pysyy vieläkin varmemmin paikoillaan.

Pihan betonikiinnityksiin tarkoitettu Safety-maa-ankkuri sopii hyvin leikkikeskuksen kiinnittämiseen. Ennen kaikkea vinojen keinurunkojen asennus on vaivatonta turva-ankkureilla. Ankkuri ei näy ulkoa päin, koska se on kiinnitetty tolpan sisäpuolelle. Erikoisrakenne ja tulisinkityt liuskat tekevät kiinnityksestä vakaan kaikkiin suuntiin.

Pehmeä laskeutuminen putoamissuojamatoille

Suurimmat seikkailunsa lapsi kokee Wickeyn leikkivälineissä. Suosittelemme käyttämään putoamissuojamattoja, jotta lapsesi voi kiipeillä turvallisesti joka puolella kiipeilytornia ja ottaa hurjat vauhdit keinussa. Loukkaantumisriski pysyy siten mahdollisimman pienenä. Aseta matot keinujen, liukumäkien ja kiipeilyseinien ympärille. Mattoja on saatavissa eri väreissä ja eri paksuisina.

Valitse sopiva putoamissuojamatto leikkikeskuksesi tasanteen korkeuden mukaan. Valitse 120cm korkeille tasanteille 2,5cm paksu matto, ja 140/150cm korkeille tasanteille 4,5cm paksu matto. Wickeyn verkkokaupassa on myös liukastumista estäviä kumimattoja, joissa on kiinnitystapit.

Sertifioidut ankkurit ja putoamissuojamatot julkisille leikkikentille

Etenkin julkisilla leikkikentillä välineiden tulee kestää kovaa käyttöä ja suuria lapsimääriä. Se edellyttää vakaata ankkurointia. Julkiseen käyttöön tarkoitetun GIANT-sarjan leikkikeskusten ekstrasuuret kulma-ankkurit on tulisinkitty. Turvamatot antavat lapsille lisäsuojaa. Wickeyn verkkokaupasta löydät leikkipaikallesi sopivat putoamissuojamatot, joilla on standardin EN 1177 mukainen sertifiointi. Kaikki lapset kiipeävät, keinuvat ja voimistelevat turvallisesti Wickeyn leikkivälineissä.